ERHVERV

SEJER SECURITY HJÆLPER DIG MED AT SIKRE DIN VIRKSOMHED BEDST MULIGT

SEJER SECURITY tager hånd om din virksomheds sikkerhed. Vi er professionelle i vores tilgang til at få gjort din virksomhed til en tryg arbejdsplads, både når du og dine ansatte er på job, og når I har fri. På den måde kan I føle jer trygge på arbejde, men også efter fyraften.

Kontakt

 • FØRSTE VIGTIGE MØDE MED BESIGTIGELSE AF DEN BYGNING, DER SKAL ALARMSIKRES

  Det første møde er vigtigt i den forstand, at vi kommer ud til dig og ser på din virksomhed og på, hvordan vi bedst får den sikret, så du og dine ansatte kan føle jer trygge. Fastsættelsen af første møde aftaler vi enten over telefon eller mail, hvor vi finder en tid, der passer dig.

 • AFTALE OM DEN PRÆCISE FORM FOR ALARMANLÆG

  Efterfølgende går vi i gang med at finde den bedste løsning til dig og din virksomhed. Her foretager vi en vurdering af hvilken form for alarmanlægstype, du har brug for, samt beregner det præcise antal komponenter. Anlægget designes præcist til dig og din virksomhed. På den måde får du og dine ansatte den størst mulige tryghedsgrad.

 • BESTILLING OG OPSÆTNING AF KOMPONENTER TIL PRÆCIST DESIGNEDE LØSNINGER

  SEJER SECURITY sørger for alt lige fra bestilling af de rette komponenter til opsætning af disse i din virksomhed. Når alle komponenter er klar til opsætning, aftaler vi en tid, der passer ind i din kalender. Når anlægget er sat op, får du en fremvisning, hvor du instrueres grundigt i brugen af de forskellige komponenter i alarmanlægget.

VORES KUNDER SIGER

 • Alarmfirmaer er der som bekendt massere af. Det kan være svært at vælge det helt rigtige. Her på cafeen har vi tidligere betalt store summer for små ydelser og elendig service, hos andre firmaer. Siden skiftet til SEJER SECURITY, er ydelserne blevet større og summerne mindre, utroligt nok. Jesper holder sine aftaler og giver en super service. Vi kan varmt anbefale SEJER SECURITY og er meget tilfredse med samarbejdet.

  Lasse Cafe Sundbyvester

Kontakt os og hør om dine muligheder!