Erhverv

Vi er et vagt firma, der kan tilbyde alle former for vagtopgaver såsom:

Klik på vagttypen for at læse mere

Vi kommer og passer på alle dine byggematerialer, sørger for at indhegningen til byggepladsen er intakt og vi er synlige med skiltning og uniform så der ikke kommer ubudne gæster.

Vi runderer inder- og ydreskaller, med eller uden hund

Vi opererer med forsvarshunde både om dagen og natten. Vi bruger hovedsaligt schæfer og rottweiler til opgaverne. De er altid ført i kort snor, og trænet til opgaverne.

Vi hjælper med at holde humøret højt, da vi går meget op i vores måde at servicere vores kunder på. Vi samler gerne papiret op, åbner døren for din kunde, viser jeres kunde vej.
Til denne opgave kan der bæres forskellige uniformer da det skal passe til dine ønsker.

Centervagten har selvfølgelig høj service, tjekker toiletter, direkte kontakt til butikker via god dialog, så vi altid ville kunne hjælpe, synlig på Strøg og stræder, vi står til rådighed fra åben til luk.

Vores fornemmeste opgave i denne kategori er at skabe ro og håndterer konflikter inden de eskalerer. Vi håndterer både privat fester, på skoler og diskoteker.

Kunne være på div markeder, sommer som jul, festivaler, koncerter, fodboldkampe, byfester og privatarrangementer. Igen sætter vi servicen i højsæde.

Er der brug for kontrollører er dette også noget, vi kan være behjælpelige med.

Vi yder sikkerhed for personalet og beboeren.

Vi laver kontrol på ind- og udkørsel, kontrol at køretøjer, kontakt til logistikken ved ankomst af indkørsel.

Med krav fra myndighederne skal der være brandalarm og kan dette ikke lade sig gøre, er vi gerne behjælpelige med opgaven og sikrer lokationen.

Vi kommer og sætter overvågning og skiltning op imens I sover. Vi tager os af pågribelse og anmeldelsen til politiet, i forbindelse med butikstyveri. Udgangskontrol er en sikkerhed for personalet.

Lad eksperter stå for din sikkerhed

– kontakt os

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på 70 70 17 70