Adgangs­kontrol

Har du styr på hvem der kommer og går i bygningen?

Adgangs­kontrol

Få fuld kontrol over adgangen til din virksomhed, boligforening eller hus

Hos Sejer Security tilbyder vi en smart IP Baseret adgangskontrol, med mulighed for at åbne og lukke for kort og/eller koder på minutbasis. Det vil sige, hvis du eksempelvis har brug for at lukke personer ind mellem 07:00 – 12:00 i alle hverdage, kan du nemt aktivere kortet eller koden i det tidsmellemrum.

Deaktiveres kortet og der uheldigvis glemmes det ene eller andet, kan man nemt åbne op for det igen. Vores adgangskontrol kan både aktiveres og deaktiveres fra minut til minut.

Vores adgangskontrol kan nemt monteres via en POE router. Dette hjælper vi naturligvis med. Vælger du en adgangskontrol hos os, er alt dette samt montering inkluderet i prisen.

Fleksibel og sikker i hverdagen

Med en elektronisk adgangskontrol fra Sejer Security dækkes alle behov for en fleksibel og sikker hverdag. Det er enkelt og hurtigt at kombinere og opgradere løsninger uden, at det er nødvendigt at udskifte hele systemet.

Inden du investerer i et nyt og smart adgangskontrolsystem, er det en god idé at få et overblik over hvilket sikringsniveau der er optimalt for jer. Efter en professionel vurdering, skal der kigges på hvem, der skal have adgang, hvornår de skal have det og hvordan de skal kunne identificere sig.

Virksomheder med elektronisk adgangskontrol kan opnå ubegrænset adgang til alle relevante områder af arbejdspladsen, og dermed optimere effektiviteten uden at gå på kompromis med sikkerheden. Derudover kan et adgangskontrol-anlæg spare tid og besvær i forbindelse med forsvundne nøgler samt nyansatte og fratrådte medarbejdere.

Få et tilbud på din sikkerhed

Udfyld formularen – så kontakter vi dig

Løsninger til erhverv

I dagens Danmark, er det næsten et must at få installeret adgangskontrol til virksomheder, kontorer eller lagerhuse. Alt fra små forretninger til kæmpestore varehuse – har eller har brug for adgangskontrol, der kontrollerer adgangen til bygningen. Hos Sejer Security hjælper vi med en intelligent adgangskontrol, så du nemt kan styre hvem der kommer og går i jeres bygning.