Låsesystemer

Hos Sejer Security er vi officiel Dormakaba partner

Låsesystemer

Dormakaba er tidligere kendt som to separate virksomheder nemlig Dorma og Kaba. De har nu indgået et samarbejde.
Som Dormakaba partner har vi altid de bedste låsesystemer til rådighed, som blandt andet Kaba ExperT og Gege låsesystemer.

Kaba ExperT

Kaba ExperT er et låsesystem med den allerhøjeste sikkerhed som er anerkendt med en langsigtet patentsikring. Der er omkring 2,53 billion teoretiske indstillinger af cylinderpositionerne hos Kaba ExperT, hvilket gør systemet ekstraordinært sikkert.

Kaba ExperT er ideelt at bruge som hovednøglesystem hos f.eks. skoler, hoteller, ejerforeninger, offentlige bygninger, men også hos private hjem.

Nøglerne i systemet er kopisikret og du skal derfor ikke frygte at der er kopinøgler i omløb, men du kan stadigvæk altid udvide hvis du får brug for flere eller nye nøgler.

Gege

Gege låsesystem er ligeledes patentsikret med højeste sikkerhed. I cylinderen findes en blokeringsnål som gør at ulovligt kopierede nøgler ikke vil kunne låse op. Der findes derfor ikke en maskine på markedet som kan kopiere nøglerne, på nær de officielle Gege nøgler. Du er derfor sikret at have fuld kontrol over antallet af nøgler i omløb og er garanteret høj sikkerhed. Hovednøglen vil altid være den samme, men det er nemt at skifte de andre nøgler. Derfor er Gege låsesystemet ideelt for kollegier eller boligkomplekser i tilfælde af at beboerne mister sine nøgler.

Smart cylinder­udskiftning

Ens for begge systemer er at man ikke behøver at skifte selve cylinderen hvis der skal skiftes nøgler. Dette gør systemerne til en billigere og mere langsigtet løsning for de fleste.

Kontakt os på telefon 70 70 17 70 eller e-mail service@sejersecurity.dk for at høre mere om dine muligheder med et nyt og sikkert låsesystem.

Lad eksperter stå for din sikkerhed

– kontakt os

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på 70 70 17 70