Tågesikring

Hvem passer på din virksomhed eller bolig, når du ikke er der?

Tågesikring

Fordele ved beskyttelse med sikkerhedståge

  • Stopper øjeblikkeligt indbrud, tyveri, røveri, overfald og hærværk
  • Giver dig ro i sjælen og en god nattesøvn
  • Begrænser potentielt tab
  • Lav risiko giver lavere forsikringspræmie
  • Anbefalet af politi og forsikringsselskaber
  • Uskadelig tåge, der ikke efterlader pletter eller spor
  • Andre alarmsystemer er unødvendige

Erhverv

Alle virksomheder – fra små forretninger til kæmpestore varehuse – har alarmsystemer, der sikrer deres indbo og værdier. Men uanset hvilke forholdsregler, du tager, kan du aldrig forhindre tyve eller hærværksmænd i at forsøge at bryde ind. Tågesikring fra SEJER SECURITY vil besværliggøre at noget bliver stjålet – eller svært ødelagt.

Hvordan?

Når indbrudstyve eller røvere har tiltvunget sig adgang til dine lokaler, vil de kunne stjæle dine værdier, hvis der kun er beskyttelse med ”traditionelle” alarmsystemer. SEJER SECURITY´S Tågekanoner vil fylde rummet – stort eller småt – med tæt tåge og gøre det umuligt for tyven at se – og stjæle – noget! Tågen reducerer også hærværk og andre skader på lokaler og bygninger. Det hele holdes beskyttet. Tågen er selvfølgelig fuldstændig uskadelig – for mennesker, dyr og dit interiør.

Få et tilbud på din sikkerhed

Udfyld formularen – så kontakter vi dig

Privat

Tågekanoner placeret på de rigtige steder korrekt dimensioneret i størrelse vil hurtig og effektivt sikre dine værdier. Tågen sikrer øjeblikkeligt, så de ubudne gæster intet kan se. Erfaringer viser, at dette oftest er nok til at tyvene helt forsvinder igen uden at tage noget som helst.

Hvordan?

En indbrudstyv behøver kun 2-8 minutter til at bryde ind i dit hus – og under normale omstændigheder kan tyven let og hurtigt stikke af med dine værdier. SEJER SECURITY’s tågekanoner fylder rummet med tæt, tør tåge og gør det umuligt for tyven at se – og dermed stjæle noget. Han kan heller ikke nå at ødelægge eller tage noget – og tågen forbliver i rummene længe nok til at politiet kan nå frem. Tågen er kunstig og naturligvis helt uskadelig for mennesker, dyr og dit interiør.