Erhverv

Sejer Security hjælper dig med at sikre din virksomhed bedst muligt

SEJER SECURITY tager hånd om din virksomheds sikkerhed. Vi er professionelle i vores tilgang til at få gjort din virksomhed til en tryg arbejdsplads, både når du og dine ansatte er på job, og når I har fri. På den måde kan I føle jer trygge på arbejde, men også efter fyraften.

Få et uforpligtende
tilbud på din opgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Forløbet

Første vigtige møde med besigtigelse af den bygning, der skal alarmsikres

Det første møde er vigtigt i den forstand, at vi kommer ud til dig og ser på din virksomhed og på, hvordan vi bedst får den sikret, så du og dine ansatte kan føle jer trygge. Fastsættelsen af første møde aftaler vi enten over telefon eller mail, hvor vi finder en tid, der passer dig.

Aftale om den præcise form for alarmanlæg

Efterfølgende går vi i gang med at finde den bedste løsning til dig og din virksomhed. Her foretager vi en vurdering af hvilken form for alarmanlægstype, du har brug for, samt beregner det præcise antal komponenter. Anlægget designes præcist til dig og din virksomhed. På den måde får du og dine ansatte den størst mulige tryghedsgrad.

Bestilling og opsætning af komponenter til præcist tilpassede løsninger

SEJER SECURITY sørger for alt lige fra bestilling af de rette komponenter til opsætning af disse i din virksomhed. Når alle komponenter er klar til opsætning, aftaler vi en tid, der passer ind i din kalender. Når anlægget er sat op, får du en fremvisning, hvor du instrueres grundigt i brugen af de forskellige komponenter i alarmanlægget.

Hør hvad mine kunder
siger om os

Sejer har stået for alle vores sikkerhedssystemer, alt fra alarm til video overvågning. Vi er fuldt ud tilfredse. 5 stjerner herfra.

Peter
Anmeldelse fra Facebook

Dejligt at handle lokalt, super service og rigtig gode priser

Annamiah
Anmeldelse fra Facebook

Super søde folk lytter til ens behov. Super gode til at tage sig tid. Kan varmt anbefales

Karina
Anmeldelse fra Facebook