Privat

Sejer Security gør din private bolig tryg

Privat

SEJER SECURITY tager hånd om din boligs sikkerhed. Vi er professionelle i vores tilgang til at få gjort din bolig til en tryg base, både når du er hjemme og når du er ude. Vores alarmer er funktionelle, driftssikre og af god kvalitet, som professionelle alarmer almindeligvis skal være. Tag trygt af sted og kom trygt hjem igen til din bolig.

Møde

Første vigtige møde med besigtigelse af din bolig omkring alarmsikring

Det første møde er vigtigt i den forstand, at vi kommer forbi hos dig og ser på din bolig og på, hvordan vi bedst får dit hjem sikret. Det er vigtigt, at både du og din familie føler sig trygge i jeres hus. Vi aftaler et tidspunkt, der passer dig, enten pr. mail eller pr. telefon, før vi kigger forbi hos dig.

Aftale

Aftale om den præcise form for alarmanlæg

Efterfølgende går vi i gang med at finde den bedste løsning til dig og din bolig. Vi vurderer hvilken form for alarmanlægstype, du og din familie har brug for, samt beregner det præcise antal komponenter. Vi sørger for, at anlægget designes præcist til dig og din bolig. På den måde får du den størst mulige tryghedsgrad.

Opsætning

Bestilling og opsætning af komponenter til præcist tilpassede løsninger

Sejer Security sørger for alt lige fra bestilling af de rette komponenter til opsætning af disse i din bolig. Når alle komponenter er klar til opsætning, aftaler vi en tid, der passer ind i din kalender. Når anlægget er sat op, får du en fremvisning, hvor du instrueres grundigt i brugen af de forskellige komponenter i alarmanlægget.

Lad eksperter stå for din sikkerhed

– kontakt os

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du kan også ringe til os på 70 70 17 70