Privat

Sejer Security gør din private bolig tryg

SEJER SECURITY tager hånd om din boligs sikkerhed. Vi er professionelle i vores tilgang til at få gjort din bolig til en tryg base, både når du er hjemme og når du er ude. Vores alarmer er funktionelle, driftssikre og af god kvalitet, som professionelle alarmer almindeligvis skal være. Tag trygt af sted og kom trygt hjem igen til din bolig.

Få et uforpligtende
tilbud på din opgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Forløbet

Første vigtige møde med besigtigelse af din bolig omkring alarmsikring

Det første møde er vigtigt i den forstand, at vi kommer forbi hos dig og ser på din bolig og på, hvordan vi bedst får dit hjem sikret. Det er vigtigt, at både du og din familie føler sig trygge i jeres hus. Vi aftaler et tidspunkt, der passer dig, enten pr. mail eller pr. telefon, før vi kigger forbi hos dig.

Aftale om den præcise form for alarmanlæg

Efterfølgende går vi i gang med at finde den bedste løsning til dig og din bolig. Vi vurderer hvilken form for alarmanlægstype, du og din familie har brug for, samt beregner det præcise antal komponenter. Vi sørger for, at anlægget designes præcist til dig og din bolig. På den måde får du den størst mulige tryghedsgrad.

Bestilling og opsætning af komponenter til præcist tilpassede løsninger

SEJER SECURITY sørger for alt lige fra bestilling af de rette komponenter til opsætning af disse i din bolig. Når alle komponenter er klar til opsætning, aftaler vi en tid, der passer ind i din kalender. Når anlægget er sat op, får du en fremvisning, hvor du instrueres grundigt i brugen af de forskellige komponenter i alarmanlægget.

Hør hvad mine kunder
siger om os

Sejer har stået for alle vores sikkerhedssystemer, alt fra alarm til video overvågning. Vi er fuldt ud tilfredse. 5 stjerner herfra.

Peter
Anmeldelse fra Facebook

Super søde folk lytter til ens behov. Super gode til at tage sig tid. Kan varmt anbefales

Karina
Anmeldelse fra Facebook

Dejligt at handle lokalt, super service og rigtig gode priser

Annamiah
Anmeldelse fra Facebook